dimarts, 31 de gener de 2017

Sortida al MACBA

Hola pares i mares! 
El dia 30 de gener els alumnes de 5è hem anat al museu MACBA. És un museu d'allò més interessant! Hi havia vídeos i obres amb les quals hem pogut interactuar. A més hem entès què vol dir quan parlem d'art contemporani. Aquest art té creacions artístiques molt properes als nostres temps, des de mitjans del segle passat fins ara. A més, moltes d'elles aporten innovacions ja sigui en la manera d'expressar la creació, o a través de suports diferents, com ara l'audiovisual. Hem pogut relacionar la nostra visita amb l'artista que treballarem seguidament; la Frida Kahlo. Al museu no hi havia cap obra d'ella però sí d'altres dones artistes, d'aquesta manera també es fa una reivindicació al treball de les dones artistes que tot i que són minoria també són grans artistes! 
Aprofitant aquesta sortida, hem passejat pels carrers del centre de Barcelona: les Rambles, la Boqueria, el Raval, etc. Ens ho hem passat genial!

FOTOS MACBA

1 comentari:

  1. Felicitats per la sortida i per treballar, per fi, una dona! A la galeria Mayoral hi ha una exposició sobre dones artistes del surrealisme!
    Gràcies!

    ResponElimina