dilluns, 22 de juny de 2015

Continuarà...

Seguidors i seguidores del nostre bloc, Com podeu veure en tots els nostres comentaris, hem anat aprenent dia a dia. Ha estat un curs amb experències precioses! Però això no s'ha acabat! Sempre seguim aprenent i continuarà.... Ens veiem a 4t!

Pista d'Atletisme

dimarts, 16 de juny de 2015

Famílies, ahir vam fer l'exposició del projecte dels invents, us va agradar? Nosaltres ens ho vam passar genial, estem agraïts que puguesiu venir. Durant aquest projecte hem gaudit amb les activitats i experiments que hem realitzat, com heu pogut comprobar a la fira dels invents. Aquí us deixem aquestes fotos. Gràcies per la vostra asistència.
Exposició projecte invents

divendres, 12 de juny de 2015

Nou Projecte

El curs s'està acabant i nosaltres no volem parar de treballar! Hem proposat agrupar-nos i pensar possible projecte per 4t. Ens volem organitzar per poder dividir-nos les tasques per aquest estiu (buscar informació del tema que volguem investigar). ENS ENCANT APRENDRE!

dijous, 11 de juny de 2015

Exposició del projecte als pares

Hem exposat als pares, mares, àvis/es! Ens ha sortit genial: hem utilitzat el cos per expressar-nos, hem utilitzat diferents tons de veu.... Estem molt orgullosos/es de la nostra feina!