dimecres, 27 de maig del 2015

CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG

Com ja sabeu el proper dimecres 3 de juny farem la campanya de Donació de Sang. Fa uns dies vam anar tots els nens i nenes als forns de pa del barri per demanar col·laboració; necessitem sucs, aigua, galetes....per els donants de sang! El mateix dia de la campanya hem d'anar a buscar aquests productes. NECESSITEM VOLUNTARIS PER ANAR A RECOLLIR-HO TOT!!!

ATLETISME

Avui hem anat a les pistes de la Unió Colomenca d'Atletisme. Allà ens esperaven per fer unes activitat. Ha estat molt divertit!

dijous, 21 de maig del 2015

PREHISTÒRIA

La classe dels cotxes hem anat al Museu Torre Balldovina. Hem pogut gaudir de les exposicions a banda d'aprendre molts conceptes de la història de manera més visual. La sala què ens ha agradat més ha estat la dels clicks Stories!!!!! TORRE BALLDOVINA

dilluns, 11 de maig del 2015

AMBULÀNCIA

Gràcies a un pare de l'escola, ens hem acostat al món de les ambulàncies. Teníem moltes preguntes, ja que al estar treballant per fer un banc de sang a l'escola en sabem coses i ens han remarcat la importància de donar sang perquè hi ha molta gent que en necessita: accidents de trànsit, transfusions, diàlisis...

SORTIDA DE PRIMAVERA: GUALBA

Donem la benvinguda a la primavera fent una excursió pel parc natural de Gualba. Tot fent una bona caminada pel mig del bosc, creuant rierols, pujant a un mirador i contemplant el bonic paisatge ens hem divertit d'allò més amb tots els nostres companys i companyes i mestres. Ufff, quin cansament!!!!!