divendres, 27 de març de 2015

Entrada relaxada

Aquests dies, durant l'entrada relaxada de 3r, estem llegint llibres de consulta . Estem gaudint de la lectura amb llibres sobre medi i hem descobert molt informació interessant. També ens agrada contestar les preguntes proposades com un repte divertit. Cada nen/a està llegint sobre diferents temes ( volcans, els plantes, els estats de la metèria,etc). Quan descobrim informació interessant també ens agrada compartir-ho amb els companys/es.

STOPMOTION

La classe de 3r ja estem començant a formular hipòtesis i preguntes sobre el nou tema del projecte: STOP MOTION! Ens hem portat a casa unes pautes que ens poden ajudar a com organitzar la informació de la nostra pregunta. També és molt important que practiquem l'exposició de la nostra pregunta a casa. Hem estat practicant a classe unes "trucs" per poder estructura el nostre discurs d'una manera més divertida, atractiva, fent ús de frases connectores. D'aquesta manera podrem captar l'atenció del públic! Per tant, ens hem emportat a casa unes propostes per poder planificar i organitzar la informació que trobem i unes patues per poder estructura el discurs per l'exposició. Tenim fins el dia 10 d'Abril per poder investigar sobre la nostra pregunta. Sembla un tema molt interessant i creiem que aprendrem molt sobre les cameres de fotografia!

La primavera

La primavera ja ha arribat i el passadís hem decorat. Ho hem creat en equip i molt ho hem gaudit!

dissabte, 21 de març de 2015

COLÒNIES MAS BANYERES

Han estat unes colónies molt aventureres! Ens ho hem passat genial!

divendres, 13 de març de 2015

ENS PREPAREM PER A LES COLÒNIES!

Aquí teniu tota la informació necessària per estar preparats! Ja queda menys... COLÒNIES 2015

dimecres, 11 de març de 2015

Segon projecte 3rB

Els nens i nenes de 3rB ja tenim nou projecte, en primer lloc cada nen va pensar un tema i va preparar una exposició com si fos un anunci, animant a la resta de companys a que votesín el seu tema. Desprès es van fer votacions individuals i en secret i el resultat ha estat el següent: el més votat ha estat ELS INVENTS. És un tema molt interesant i els nens i nenes ja tenen moltes ganes d'averiguar els inventors d'alguns objectes que tenen al seu voltant.
Segon projecte 3rB

divendres, 6 de març de 2015

NOU PROJECTE

Estem investigant per buscar el nou projecte. Cada grup està buscant informació del tema que vol exposar per a què el votin. Ens hem adonat, que si volem que ens votin hem de preparar una bona presentació: buscant informació sobre el tema i explicant-la, presentant fotografies relacionades per a què sigui més visual i atractiva la presentació, preparant una maqueta, etc. Estem tant motivats/des que fins i tot hem aprofitat les hores del pati per avançar la preparació de la nostra exposició! Divendres 7 de Març exposarem el tema i votarem! Quins nervis!

dilluns, 2 de març de 2015

Exposició projecte 3rB

Dimarts passat, la classe de 3rB va acabar aquest primer projecte amb l’exposició als pares. Aquí us deixem les imatges del moment. Ha estat un projecte molt interessant i l’hem gaudit molt. Gràcies a les famílies per la col•laboració. Prepareu-vos! Ja estem pensant en el següent projecte.
Exposició projecte 3rB