divendres, 27 de febrer del 2015

EXPOSICIÓ DEL PROJECTE " ELS TAURONS"

En primer lloc agrair-vos la vostra col·laboració i participació en el nostre primer projecte de segon. Sense la vostra ajuda i el nostre esforç no hagués estat possible. Després de molt treball, ganes d'aprendre, d'investigar, d'ajudar-nos, de créixer junts... el nostre projecte va anar agafant forma fins arribar al punt final: l'exposició. Vam passar nervis, una mica d'inseguretats i sobretot moltes ganes d'ensenyar-vos tot el què havíem après i amb el millor dels nostres somriures. Va ser una tarda molt especial, sempre que entreu a la classe per nosaltres és especial, però el dia de l'exposició amb més motiu!! Gràcies per venir, per acompanyar-nos i per gaudir al nostre costat de la il·lusió d'aprendre a aprendre. Estem molt orgullosos de la feina feta, i això ens anima a seguir esforçant-nos dia a dia i ara... a pensar el segon projecte!!! Una abraçada!!!!

dijous, 26 de febrer del 2015

EXPOSICIÓ DEL PROJECTE "ELS COTXES"

Ja hem fet l'exposició del nostre projecte!!!! El projecte, a banda de donar nom a la classe de 2n A, ens ha servit per poder iniciar els aprenentatge del curs. Hem aprés moltes coses! Hem fet aquest treball amb molta il·lusió, ja què és el moment que podem compartir amb els pares, mares, avis....Vam passar una bona estona! Moltes gràcies a tots i totes vosaltres que heu col·laborat! Ara hem de pensar en el següent projecte.....teniu idees??

dilluns, 9 de febrer del 2015

CARNESTOLTES

Aquest curs els nens i nenes es disfressaran del nom de la classe. Us animem a què us disfresseu igual que els vostres fills/es!!! Classe dels cotxes: degut a que hem treballat molts aspectes del primer projecte, hem decidit fer una barreja: - Semàfor ( bossa groga amb els colors del semàfor, polsera de semàfor i la cara pintada) - Policies ( bossa blava decorada amb una gorra feta amb feltre) - Cotxes ( caixa petita de cartró decorada amb diversos elements del cotxe) - Senyals ( cedir el pas, stop, pàrquing a partir de dos cartrons per senyal) Classe dels taurons: - Penjoll hawaians fet amb flors de cartolina - Tauró al cap - Taula de surf amb cartró - Roba d'estiu Us esperem el proper divendres 13 de febrer a veure la gran desfilada!

dimarts, 3 de febrer del 2015

FÀBRICA JOVI

Avui els nens i nenes de 2n i 3r hem anat a la fàbrica Jovi. Primer ens han posat un vídeo sobre la història de la fàbrica. Per grups ens han ensenyat el funcionament de les màquines, els materials,....també hem tocat barres i barres de plastelina, i hem pogut agafar una miqueta. A la sortida ens han regalat material de la Jovi! Una sortida molt divertida, per una banda hem pogut aprendre el funcionament de les indústries, i per l'altre, el procés dels materials per aconseguir productes escolars!