dilluns, 22 de desembre de 2014

Banc del Temps

Avui hem posat en pràctica l'activitat del Banc del Temps. Volem compartir que ha estat tot un èxit! Ens hem organitzat molt bé. A més a més, cadascú ha estat responsable de portar a l'escola el material necessari per poder ensenyar el que volíem oferir. Hem gaudit molt fent de mestres i d'alumnes! Volem repetir!

dijous, 18 de desembre de 2014

BANC DEL TEMPS

Els nens/es de 3r estem preparant-nos per participar en el BANC DEL TEMPS. En què consisteix? Cada un/a de nosaltres ha de pensar què pot oferir a la resta dels seus companys/es ( ensenyar a ballar, fer papiroflexia,etc). Farem un regal molt especial: utilitzarem el "nostre temps" per ensenyar el què sabem fer.

Noves tècniques

Els nens i nens de 3r A i B han realitzat un dibuix utilitzant la tècnica del raspat amb les ceres, per representar l'hivern.

Taller d'escriptura

Els nens i nenes de 3rB hem descobert els jeroglifics: hem escrit el nostre nom amb aquesta manera tan antiga d'escriure, mireu que bé han quedat!!

Porta 3rB

Ja tenim la porta de la classe de 3rB, la Cleopatra.

dilluns, 15 de desembre de 2014

LES DIFERENTS GRAFIES

L’Alba i l’Anna ens van ensenyat els jeroglífics de l’Antic Egipte. En una conversa parlant sobre idiomes, vam descobrir que no totes les llengües tenen la mateixa grafia. L’Àlex, l’Azaan i el Tanvir ens van explicar que en les seves llengües les lletres no s’escriuen igual. Ens van fer un regal: ens van escriure els nostres noms en la seva llengua materna ( l’armeni, l’urdú i l’àrab). L’Anwar ens va portar l’abecedari en àrab.

divendres, 12 de desembre de 2014

Aprenem a fer un MAPA CONCEPTUAL EN EQUIP

Pel projecte hem estat fent recerca d' informació del que ens interessava ( amb els llibres que tenim sobre EGIPTE). Ara que ja tenim la informació, amb el mateix grup, estem fent un mapa coneptual o un esquema per endreçar les idees. Ho estem fent sols! El següent pas serà preparà una presentació amb el material que volguem. Classe dels Egipcis i Egípcies

dijous, 11 de desembre de 2014

TENIM LA RESPOSTA DEL PROBLEMA

Hola classe de 3r B, Moltes gràcies per la vostra carta. Hem aconseguit solucionar el problema. Aquí teniu una foto amb la resposta. Ben aviat, us enviarem un problema MOLT MÉS DIFÍCIL!PREPAREU-VOS! Una abraçada i petonets, La classe dels Egipcis i les Egípcies

dimarts, 2 de desembre de 2014

Llibres com a font d'informació

Com ja anem a 3r, estem aprenent a fer recerca d'informació sols. Hem descobert que tenim a la classe llibres sobre Egipte i poden servir com a font d'informació. En grups, estem apuntat la informació que ens interessa per posteriorment fer un mapa conceptual amb les idees principals que hem descobert tots/es. A més a més, estem aprenent a fer la bibliografia del nostre projecte.

AUDITORI DE BARCELONA

Bon dia, Ahir vam començar el mes de Desembre gaudint d'un concert a l'Auditori de Barcelona. Va ser una experiència increïble. La música ens va sentir tot tipus d'emocions i sensacions. De fet,a l'acabar el concert vam cridar " OTRA, OTRA", no volíem marxar!