divendres, 28 de novembre del 2014

PRIMERA SESSIÓ D'APADRINAMENT LECTOR

Aquest matí hem fet la nostra primera sessió d'apadrinament lector. Avui hem conegut una miqueta millor al nostre fillol/la a partir d'una feina personal; què li agrada fer, quins llibres agafa....els hem ajudat a escriure la fitxa, i ells ens han ajudat a fer el dibuix. Ens ho hem passat d'allò més bé!!

dilluns, 24 de novembre del 2014

SORTIDA VERDI

Divendres vam anar al barri de Gràcia al cinema Verdi. Vam veure 7 curtometratges, i nosaltres com a periodistes, opinàvem i valoràvem! És una activitat molt divertida, i hem aprés moltissimes coses! El meu Primer Festival

dijous, 13 de novembre del 2014

AQUÀRIUM 2nB

La classe dels taurons hem anat a l'Aquàrium a aprendre moltes més coses d'aquests animals marins. Ens ho vam passar d'allò més bé caminant per sota els taurons, els peixos mantes, els peixos lluna i tants i tants de diferents!!! A més a més, vam ajudar a descobrir el misteri de la taula de surf mossegada. Som uns grans investigadors!!! Mireu les fotos i gaudiu com nosaltres d'aquesta sortida tan especial!!!!

dijous, 6 de novembre del 2014

TORRIBERA

Caminant des de l'escola hem arribat al recinte de Torribera. Després d'escoltar atentament les explicacions del nostre amic policia Antonio, ens hem cordat el casc i... a gaudir amb la bicicleta!!!! Això sí, respectant totes i cadascuna de les senyals de trànsit, que es noti que som grans!!!! A més a més, també hem entrat al museu i ens han parlat dels ecosistemes que podem trobar a la Serralada de Marina. El més important: cuidar i estimar el bosc com si fos casa nostra.

dimarts, 4 de novembre del 2014

CASTANYADA

Hem celebrat la castanyada amb tota l'escola!!! Primer vam fer la decoració amb totes les manualitats que havíem fet a casa.Divendres vam fer l'esmorzar compartit. Nosaltres vam decidir fer piruletes de xocolata com a arbres de tardor, i magdalenes amb foundant com a bolets. Estava boníssim! Vam rebre una carta d'una bruixa, que ens convidava a veure una pel·lícula de Halloween, i quan estàvem tots ben concentrats .....va aparèixer fent pocions màgiques!Tota una experiència!