dimarts, 28 d’octubre de 2014

Resolem un problema en equip

El dia 30 d'Octubre del 2014 hem de portar 5 castanyes tallades. Ens hem preguntat quantes castanyes hauria de tallar la Mari(la cuinera) si nosaltres no les portessim tallades. Hem estat investigant les dades i ara estem resolent en equips aquest problema. Ja us informarem quan tinguem la resposta. Fins aviat!

divendres, 24 d’octubre de 2014

Compartim els jocs

Durant la setmana tenim moments per compartir jocs ( jocs coopertius on guanyem o perdem tots/es, jocs que impliquen estratègia, etc).

dimecres, 22 d’octubre de 2014

Ens imaginem que estem a Egipte

Per decorar la porta ens hem fet fotografies disfressats com si estiguèssim a Egipte. Ens hem afegit una bafarada on hem escrit un text divertit. Mireu que divertides les fotografies!

Cosmocaixa

Hem anat al Cosmocaixa i hem descobert el món de la matèria, hem vist peixos amb noms i característiques molt peculiars.... Ha estat un dia plè d'experìencies!

dimecres, 15 d’octubre de 2014

Ens encanta llegir!

Avui els nens i nenes de 3r B hem gaudit d'un matí de lectura! No volíem ni podíem parar de llegir! Hem baixat fins i tot al pati a llegir! Volem repetir!

Què volem saber?

Bon dia! Ja hem començat a pensar què volem investigar sobre el projecte. A més a més, hem classificat les preguntes per temes. Tenim moltes ganes de descobrir el món Egipci!

dijous, 9 d’octubre de 2014

La porta del nostre temple

Bon dia! Ja hem començat a organitzar-nos per decorar la porta de la classe. Ho hem fet en equips: hem dibuixat uns camells sols, creat una piràmide sols amb cartrons,etc. A més a més, ens hem fet una fotografia representant que estem al desert i hem afegit una bafarada on hem escrit el estem pensant o dient. Encara no l'hem acabada: ens falta enganxar la piràmide! Fins aviat!